Helgens skeenden.
Mr Skinny testar poolen medan vattnet fylls på. Han tyckte att 14 grader var alldeles underbart.Och så fick jag i vanlig ordning ett impulsryck vilket resulterade i att Mannen byggde ihop nåt av det vi hade liggande. Antagligen blir det lite kaprifol som får klättra och en stående ribbspaljé i bakkant. För att inte tala om alla tjusiga lyktor jag måste införskaffa!
Kommentarer

Elin - Bondmora:

Jättesnyggt! Jag tror man kan sitta där och dricka rödvin. Ja, det är jag säker på (för det har ju gått alldeles utmärkt tidigare).

Förresten, har ni sagt till era barn att de ska akta sig för skumma typer i gamla, mörka bilar (med vrålande motorer)? För Matilda och Sigge såg skitskraja ut först när vi stannade med Mustangen, innan de så att det var vi... :-)

2010-05-23 @ 17:57:02
Ståhlmannen:

Skaffa lite humle istället så kan du brygga eget öl också :D

2010-05-24 @ 17:17:23
Markattan:

Annars klätterhortensia, om ni har tålamod. Starkt, kraftigt och väldoftande för att inte tala om vackert. Eller lite vildvin kanske, det växer fort det med, precis som humle.Markattan, djupt imponerad

2010-05-24 @ 20:13:43
marcela:

Modig badpojke, 14 grader, var det ingen annan som vågade trotsa kylan?

2010-05-24 @ 21:35:05

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.