Hej mormor nu kommer jag äntligen på besök!
Jag borde egentligen lägga ner bloggen eftersom jag nästan aldrig skriver något,den ger mig mest dåligt samvete. Det är precis som om jag hade en gammal mormor som jag aldrig besöker.Ändå vill man ju inte ta död på mormor. Nåja. För en vecka sedan fyllde Filippa tonåring. Numera svarar hon mig med ett "-Herregud, chilla" om jag blir upprörd på henne, eller med ordet "carebox" samtidigt som hon formar en ruta i luften med långfingret och tummen om jag säger något för henne ointressant. Alternativt: -"vänta jag måste anteckna". Vidare snor hon mina trosor men som tur är har hon 5 storlekar större fötter så strumporna får jag ha i fred. Trots detta är hon världens bästa barnvakt till sina syskon, och hon är en jäkel på att steka pannkakor. Och jag älskar henne.

Kommentarer

T:

:-)

2011-10-03 @ 11:26:32
Elin - Bondmora:

Alltså, hur formar hon den där rutan?? Jag får komma hem till er och säga något ointressant så kanske hon kan visa mig...

2011-10-03 @ 22:19:07
Catharina:

Åh, får en tonårsdotter i december... Hjälp vad fort det går...

O här är det tvärtom, hon snor mina strumpor men mina trosor kan hon nog tälta i ;-)

2011-10-06 @ 11:01:05

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.