Söndagsångest
Söndagkväll. Sitter i soffan med uppsvälld mage och har Söndagsångest som ingen annan. Känner mig finnig, grå och glåmig. Och som topping på det hela, den här förbannade frisyren jag fått. Jag kommer att behöva gå upp klockan fem på mornarna för att arbeta fram nåt vettigt ur det här. Fan. Och ingen glass har jag hemma som tröstar heller. Det är nu man ska tänka på Gazaremsan för att fatta hur bra man har det, egentligen. Fast....har de inte vapenvila nu?

Kommentarer

Gustaf:

Trösta dig med att kriget därnere har hållt på i decennier - dina söndagkvällar kommer å blir såå bra, långt tid framöver...

Cheer up, ta en sån där Fernet vetja. Huh! Nä, sov, det är bästa medicinen, den ska jag testa nu.

2009-01-25 @ 23:18:05
Äjj-Käjjj:

Ja, de har vapenvila, strunt i dem. Jag har också ångest, inte för att det är söndag för veckodagar har ingen betydelse i mitt liv, utan för att jag måste bestämma en massa grejer hela tiden. Och så har jag ätit mig nästan till döds idag!

Jag vill också ha en översättargrej!!

2009-01-26 @ 00:02:06
Äjj-Käjjj:

Jag har också översättningsgrej nu! Nu måste jag bara lära mig en massa språk så jag kan se hur konstig översättningen blir!

2009-01-26 @ 00:11:35
fru furman:

Visst är det kul, men lite besviken över att det viktiga språket UNGERSKA inte finns med!

2009-01-26 @ 08:48:35
Gustaf:

Är väl helt enkelt för svårt å krångligt språk, eller så finns det för få ungrare på internet kanske. Du får snacka med farbror Google å ta anställning som "översätterska" vettja.

2009-01-26 @ 09:10:39

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.