Världens bästa Mannen sliter räv.
Det har varit en jättebra helg i storstaden. Solen sken, konfirmanderna skötte sig fint och är ena proffs på att sjunga och läsa bibelord och jag tycker de är så fina. Vi fick proffsguidning av snällaste Webmastern Gustaf som skulle göra sig mycket bra som reseledare. Tack G!

Sedan kommer jag hem, stiger innanför dörren. Barnen springer fram och skriker "Mammaaaaa!" Men jag ser dem knappt.

Allt jag kan se är att min älskade Mannen har slitit räv i helgen. Med fyra barn hemma har han målat hela hallen både uppe och nere. I rätt grå kulör. Jag står mållös länge och bara ler. Borta är den bleka ljusrosa jordgubbsglassfärgen som någon idiot valt på 1980-talet. Så här kändes det när man var barn och öppnade en julklapp som innehöll precis det man bara kunnat drömma om!


Fint åt väst.


Fint åt öst.

Fint även på övervåningen!

Maten var klar och hela huset dammsugat och svabbat.
Och nej, jag hyr inte ut Mannen, han är min.

Kommentarer

Markattan:

Oj vilken tur Fru Furman har, eller nej, det kan inte vara tur, måste handla om helt andra grejer. Du har väl helt enkelt gjort dig förtjänt av Mannen. Grattis till det och en skön hemkomst.Markattan, som har det precis lika bra

2009-04-19 @ 21:03:32
Äjj-Käjj:

Oh, herre min skapare vilken underbar karl du har!!! Min är fett i onåd nu så detta fick mig att börja gråta nästan!Och så fiiint det blev!

2009-04-19 @ 22:34:30
fröken Elin:

Ooo, sååå snyggt! Hälsa Mannen att jag är mycket imponerad!

2009-04-19 @ 22:36:23
Borgar-Pappa:

Hatten av för Mannens otroliga bedrift! med FYRA Furmanungar hemma,skrubbat och lagat mat...

enaståemde prestation! Men nu du: får vi höra klagomål

en gång till om att Mannen är trött o. knappt kan hålla sej vaken inför någon supertråkig TV-program,

ja - då får du spö FF!!!

2009-04-20 @ 00:48:01
fru furman:

Nej jag ska ALDRIG mer klaga på honom om han somnar i soffan när vi har gäster, det är ju fullt naturligt att man gör, det vet ju du Pappsen! ;-)

2009-04-20 @ 07:59:20
Paula:

Sketsnyggt! Grymt impad! Här funkar det på så vis att vill man ha nåt gjort får man lösa det själv, så jag är mer än bara lite avis.... Men väl bekomme, vetja ;)

2009-04-20 @ 08:15:16
Gustaf:

Tack själva, som sagt, fina ungdomar och kul att ses i lite o-Gbgskt väder...Men, WOW!!! Vilken bedrift, å vad vackert ni har hemma! Värsta CarlLarsson-idyllen med barnen springande runt :-)

Hoppas Mannen har en ok vecka på jobbet efter ett sånt storverk!

impad!

2009-04-20 @ 08:22:39
Speja:

Så fantastiskt! Och vilket vackert hem du har, verkligen.

2009-04-20 @ 15:31:00
LA:

Snygg färg. Vet. Specialist är någon ju på grått. Kul att få hjälpa till med ett färgråd tillsammans med den snälla stymodern(men grått är ju inte en färg - så där sket det sig i vokabulären)

Oxå kul att få vara datatekniker till Sixten så att hans Laptop med Lasermus funkar till Nalle Puh. Puh!

Äntligen måndag så att dom som har arbete är på jobbet och inte sabbar friluftslivet - typ att bestiga Omberg i 2 timmar med den frustrerade styvmodern.

Linda - hur långt är ditt kom ihåg? Har du vart där med henne, eller?

Den underbara mannens målande är peanuts jämfört med att övervinna K2.

Njut av den gråa vardagen!

2009-04-20 @ 19:49:48
fröken Elin:

Jag har hört från säker källa att Mannen hade pratsamt sällskap i form av två små damer i lördagskväll (som fick vara uppe ända till klockan 22)

2009-04-20 @ 20:20:58
Flygvärdinnan:

Shit! Shit! Shit! Fy fan vad fint. Hr samma idyllkänsla i kroppen som Mr Web. Men jag kan inte hålla med de andra om att vi inte vill höra mer dumheter om Mannen, det vill vi visst! Mer mer mer! Att måla om en hall må vara fantastiskt, men att somna i soffan när ni har gäster är ju nästan ännu bättre. För oss.

2009-04-21 @ 06:30:51

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.