Läger med 1..2..3..4...5...34 konfirmander

Det här ska nog gå bra. Stockholm håll i hatten.


Discokungen hemma igen...


Halloweendisco och sådär...

Sixten är laddad.... Nu hoppas vi att han inte spyr ner sig som sist när det var skoldisco. Lillebror ville också sminkas fast han stannar hemma, och då fick det bli en snällare variant. Dock är rasen okänd.


Hej minns ni mig?

Det var ett tag sedan. Jag har nu hostat i en månad, haft bihåleinflammation, luftrörsinflammation och en början till lunginflammation. Efter 10 dagars penicillinkur, cortisonspray, rinexin och en möhippa med efterkommande baksmälla så är jag fortfarande inte bra. Var hos doktorn igen ( för övrigt en som inte har Aspergers eller några andra autistiska drag) och nu har han hittat en stor polyp i ena näsborren och dessutom har jag astma? Så nu tränar jag på att suga i mig rätt ur inhalatorn men pulvret hamnar mest i munnen. Jag ska dessutom ta stelkrampsprutan efter att Matildas hamster huggit mig i tre fingrar. Enligt honom räcker inte vaccinet jag fick som 10-åring, det var ju nyss tänker jag. Det går utför med tant Furman. En bra sak med det hela är att jag och apotekspersonalen blivit bästa vänner. Jag skulle vilja sätta in dagens ros åt dem för att de är så goa och rara trots att deras datasystem suger. Så ni ser, tant vill sätta in dagens ros också. Usch skjut mig.


Hej mormor nu kommer jag äntligen på besök!
Jag borde egentligen lägga ner bloggen eftersom jag nästan aldrig skriver något,den ger mig mest dåligt samvete. Det är precis som om jag hade en gammal mormor som jag aldrig besöker.Ändå vill man ju inte ta död på mormor. Nåja. För en vecka sedan fyllde Filippa tonåring. Numera svarar hon mig med ett "-Herregud, chilla" om jag blir upprörd på henne, eller med ordet "carebox" samtidigt som hon formar en ruta i luften med långfingret och tummen om jag säger något för henne ointressant. Alternativt: -"vänta jag måste anteckna". Vidare snor hon mina trosor men som tur är har hon 5 storlekar större fötter så strumporna får jag ha i fred. Trots detta är hon världens bästa barnvakt till sina syskon, och hon är en jäkel på att steka pannkakor. Och jag älskar henne.