Vad olika vi är!
Jag bara tänkte på en grej.

Ibland kan man ju känna att "nej jag klarar inte det här, det kommer aldrig att funka, det finns liksom inte en chans att det kommer att bli bra".

Man förstår hur olika vi människor fungerar när man tänker på att Christian Königsegg som tillverkar typ 10 bilar per år, även ska ta över och vända på Saab. Killen måste ju tro på det själv.

Det är fanemej fantastiskt.

Kommentarer

Äjj-Käjj:

Fantastiskt är ordet. Och personligen är jag ju glad att SAAB lever vidare då jag kommer behöva reservdelar så småningom. Och förresten så hänger mitt arv på det.

2009-08-18 @ 21:44:09
Gustaf:

Mmm, det lät (och låter ju) lite som en saga... Men, det är ju en god vana att ifrågasätta saker som man i åratal tagit för givna.



Apropå tänka på en grej och fungera, är det bara jag som är "olika" som tycker det verkar liite "överpoppat" det jag läste i GP idag, "Bönereklam via mobilen"?

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=361&a=512044

Är lite tudelad kring det här med den "traditionella kyrkan" kontra att vara med sin tid... Men, så är jag väl kanske lite jävig också... både kyrkligt och "webbigt".

2009-08-18 @ 23:46:23
fru furman:

men det kostade ju bara 10 miljoner.....det vet ju alla hur rik svenska kyrkan är?!? ;-)

2009-08-19 @ 10:22:02

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.