Möte för ingenting.
Klimatmötet i Köpenhamn gick det åt skogen med.

Här har folk jobbat inför det här mötet i flera år för att världens alla länder ska komma fram till nåt vettigt. Bara att tänka på hur mycket det måste ha kostat att arrangera det och så blir det liksom inte ens pannkaka av det, snarare en halv sönderbränd plätt, en sån där som man inte vet om man ska spara på tallriken eller hiva i slasken på en gång.

Obama kommer med sitt plan sista minuten och dillar om att det var ett bra möte. I själva verket händer inte ett skit eftersom USA inte tänker göra nåt om inte Kina gör det. - Och Kina vill smita undan alla krav och skyldigheter så då tänker USA också göra det. Det är som två snorungar i sandlådan. 

Jag skulle vilja skära bort USA Kina och alla andra länder som inte vill göra nåt vettigt för miljön, stoppa in dem i ett rymdskepp och skjutsa bort dem till en egen planet. Där kan de bo och fortsätta att inte göra ett skit för miljön.


Kommentarer

T:

Fy fan för att bli folkvald. I USA. Ganska precis hälften av medborgarna(som orkat masa sig iväg och rösta) håller på dig. Eller typ i all fall. Resten, nästan oxå 50% tycker att du är en idiot.

Sen blir man tvungen att åka på möten och bestämma om alla, avsett om dom höll på dig eller inte i valet, plus en miljard eller så Kineser ska hjälpa eller stjälpa plantens framtid. Hopplöst. Om man vill Fortsätta vara populär. Nu. Fan vad det kommer att bli lätt att titta tillbaka på den här tiden och säga "VILKA JÄVLA IDIOTER DOM VAR!!!!"

Kram // T

2009-12-19 @ 15:10:56
Markattan:

Och jag har för avsikt att se till att FF blir körd och inburen till nästa stora internationella klimatmöte, utrusta henne med megafon och se till att ingen går därifrån innan de lovar att gör som hon säger.Markattan

2009-12-19 @ 17:28:54
Gustaf:

Du skriver här ovanför "skriv nåt klokt".

Det har du ju själv gjort, igen.

Har precis nyss haft en tung diskussion med mor,far och bror, kring klimat, skatter, välfärdsstaten, APfonder mm mm. Man blir matt. Och då inte bara av diskuterandet.

Bra inlägg - och håller med kloka apekatten! Go girl, även om det är mkt (eller mest) sunt förnuft.

2009-12-19 @ 18:05:47

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.