Jag kan också!
Jag har en jättevacker granne som gillar frisk luft, natur och motion. Hon brukar ha såna där statusar på Facebook som andas sundhet. "Nu har jag åkt långfärdsskridskor på Tåkern i solsken, underbart härligt!" Själv hittar jag inte till Tåkern (en fågelsjö för Er som inte lyssnade på fröken i 3:an) ens med GPS, fast jag till skillnad från henne bott i trakten nästan hela mitt liv. Ibland kan det stå "Åh, nu ska jag ut på en skidtur i de friska minusgraderna" eller, "Har sprungit en skön runda i tystnaden" Jag brukar sucka och känna avund eftersom jag oftast tar bilen till brevlådan och när jag var mammaledig promenerade jag med vagnen typ tre gånger. Hjulen på barnvagnen var kliniskt rena när jag sålde den på Blocket - efter två barn..... Den hade mest stått under ett träd på tomten (så bebisarna fick frisk luft i allafall). När jag läser den sunda grannens facebookstatusar brukar jag ropa till Mannen "nu har hon/de vart ute igen"! och han brukar gny från köket med nån bulle i munnen att vi också borde göra det. Gå ut och röra på oss alltså. Han föreslog Omberg i helgen men jag sa att jag kunde öppna ett fönster om jag behövde frisk luft. Men nu ska jag komma till saken: så vaknade jag nu på morgonen och kände " jag kan också". Så jag smög upp och tog på mig jeans, för jag hittade inte några träningsbyxor i mörkret. SEDAN SPRANG JAG TILL BREVLÅDORNA. Men det var halt och jeans är ju inget bra att röra sig i så jag vände. Men jag sprang, och det var friskt ute, fyra minus, så nu värker det i lungorna dels på grund av att jag sprang och dels för att det blev frost i lungorna. Men det var uppiggande. Dock inte så pass att jag gör om det?
PS. Ni som vet var jag bor vet också att det är ca 20 steg till min brevlåda från huset, men det behöver ni ju inte säga till de andra?!? DS.

Här kan man alltså åka långfärdsskridskor....om man vill.

Kommentarer

Tina Hindrikes:

Heja Linda!!! Herregud; från noll till 20 meter på ett bräde. Inte för att jag kan det där med matte men det måste bli en himla stor procentökning vad gäller motion-i-friska-luften=)! KRAM

2009-02-02 @ 15:27:22
Äjj-Käjjj:

Alltså, det är ju bra och trevligt med sundhet men får jag välja så tar jag dina statusar på FB.

2009-02-02 @ 15:49:55
fru furman:

Ja Tina, nu kan det bara gå åt ett håll, du är min förebild!! Äjj-Käjj, mina statusar lär fortsättningsvis innehålla mer alkohol och snus än motion....

2009-02-02 @ 21:04:44
Flygvärdinnan:

Jag tror hon ljuger, grannen.

2009-02-03 @ 17:25:12
fru furman:

Nej tyvärr, hon ÄR så där rörlig, och hon njuter samtidigt! Men själv har jag faktiskt övervägt att ljuga i mina facebookstatusar, tycker att det skulle vara så härligt att få skriva "har precis joggat två kilometrar i solskenet"

2009-02-03 @ 20:15:35

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.