-Det är jättelätt, baka något med det! Säger styvmamman som slår i hop en gourmémiddag på en pisskvart.... (som för övrigt ska komma hit med kycklingcanneloni till middag fast hon är sjuk.)
Vad skulle NI göra av 1,1 liter gräddfil?!?

På femman skulle jag göra biffstroganoff.
Sedan skulle jag skala och skära upp en jävla massa morötter, broccoli, gurka eller andra grönsaker och blanda två sorters dipp av de två treorna och servera till dem.
Efter att ha läst föregående inlägg så föreslår jag att du smetar in dig själv med gräddfilen.
Ja,det får nog bli så, det svider bra här nu....
Varför inte göra en Ernst?
Blanda lite gräddfil med öl och pigment och köra lite snygg marmorering eller ådring nånstans? Man brukar ju använda filmjölk, men 11 dl gräddfil kan tänkas du behöver blanda ut med liten skvätt öl. Du har väl nån liten målarådra du kan få användning av? :-)
När jag var liten och jättesmal brukade jag få äta gräddfil med flingor istället för vanlig fil. Jäklar vad gott det var men tiderna förändras...
Jag har bestämt mig nu, en av 3 dl:s förpackningarna ska hivas -den har gått ut, de andra ska bli korvstroganoff och dip, tack Ting, du ä la en klippa!