Pyntcoaching sökes
Hörrni, nu får ni faktiskt hjälpa mig här!!!!

Ska jag låta riset vara så här "spartanskt" eller följa grupptrycket här hemma och hänga dit ytterligare tio andra färgsprakande ägg (som inte passar de som redan hänger?)


Jag ger mig fan på att ni tycker att jag ska hänga dit det där andra också...

Kommentarer

förken Elin:

Less is more Linda! Och för att vara klassiskt svensk: Det är precis lagom! Jättesnyggt är det! Själv kör jag med två ris i år, ett på järnspisen med svarta fjädrar och gula ägg, ett på matsatsbordet med endast vita fjädrar och en vit fjäderkrans runt vasen.

2009-03-31 @ 21:29:12
Tina Hindrikes:

NEJ! Du ska INTE hänga i något mer i riset. Vill någon ha något mer i något ris får de ha ett eget ris på sitt eget rum. Man måste få vara lite estetfacist =)!

2009-03-31 @ 21:38:31
Tina Hindrikes:

NEJ! Du ska INTE hänga i något mer i riset. Vill någon ha något mer i något ris får de ha ett eget ris på sitt eget rum. Man måste få vara lite estetfacist =)!

2009-03-31 @ 21:39:54
Markattan:

Klart du ska ha mer i riset. Saffran är gott har jag hört.Markattan

2009-03-31 @ 22:03:11
förken Elin:

Följ Tinas tips, eget ris! När jag får barn ska de ha egna påskris och egen julgran (någonstans måste ju allt fantastiskt estetiskt pynt som skolan hittat på hänga!)

2009-03-31 @ 22:29:09
Äjj-Käjj:

Jag håller med Fröken Elin och Tina, in md det på dera srum i så fall. Själv skall jag köra ett riktigt sprakande, stilrent kitschris som jag älskar!

2009-03-31 @ 23:27:10
förken Elin:

Jag har hört fråbn Mannen hur sjuk du blev i natt, din stackare! Och Matilda har meddelat att jag måste förklara mig vad jag menade med "Akta dig så att du inte blir av med blommor från väggen" Alltså: I nanny-program jag sett på tv får de besvärliga barnen blommor på en tavla. Duktig= ny blomma. Dåligt uppträdande= bort med en blomma. Jag tycker dessutom att "nannypedagoger" ser läskiga ut, känner mig lite rädd för dem, så jag ville bara höja ett varningens finger. Fast jag tror att du (likt mig) skulle tycka ett glas vin mindre på helgen vore ett grymt mycket värre straff än att förlora en blomma. Nu blev det visst en hel uppsats om något som från början bara vad nonsens. Den röda tråden föll nog bort också. Hur är det med min skriftspråkliga utveckling egentligen? Jag är skadad av alla skriftliga omdömen. ;-)

2009-04-01 @ 16:57:12
Bessan:

Jag vill bara säga att huruvida du ska hänga mer i riset eller inte har inte mer risets utseende att göra. Det har att göra med vem som vill hänga upp mer i riset, vad du kan få i utbyte av att gå den/dem personerna till viljes, vad du tjänar på att låta det vara som det är kontra att hänga upp lite mer. Du måste se riset i ett större perspektiv! Jag har konstaterat att allt tjänar på att ses i ett större perspektiv... även minsta lilla påskris... Plus att vissa saker kan kännas väldigt viktiga, men i det rätta perspektivet så blev något annat viktigare... =)

2009-04-01 @ 20:50:54

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.