Hur man ska använda förkylnings-kitet.
Det var som jag trodde, att O.P:n skulle hjälpa bäst, men så kom ju grannens man nyss (som naturligtvis också är vår granne för att de är gifta och bor i samma hus, ja ni fattar!) Och han förklarade att jag skulle koka vattnet och lägga den rivna ingefäran i det och då blir det ju en helt annan sak. -Antar jag, det står och drar i koppen och väntar på att bli lite svalare. Receptet kommer från Afrika (eller sa han Arvika?), och bara det är ju tillräckligt för att man ska bli frisk! Det här hur jag skulle tillaga det, sa säkert den andra grannen också (alltså hans fru som bor i samma hus, inte samma hus som jag, utan samma som han, grannen.) Men jag har så ont att det liksom är svullet ända in i öronen och det för med sig att jag hör som en senildement. 

Just som jag nu skriver dricker jag det, och ja.....det svider så där rejält i munnen att jag förstår hur jobbigt det måste vara att bo där nere. Tänk att de blir förkylda i Afrika, jag som trodde att det bara fanns HIV och lejon där?!?

Kommentarer

Gustaf:

I södra värmland kallar dom Arvika för Afrika, så det kan stämma. Fast det är nog fler varg än lejon där. Kanske lite HIV oxå, men det har jag inte belägg för...

2009-03-12 @ 19:43:21
Äjj-Käjj:

En Afrikansk förkylning?! Se till att inte få hit det för då kolar våra karlar häruppe i Norden. Det är nog troligare att de skulle överleva HIV och lejon.

2009-03-12 @ 20:37:32

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.