Adventstök (snart kommer den goda tålmodiga mamman fram, 2:a årgången)Adventstjärnorna har åkt fram. Äntligen lite ljus i novembermörkret.


...och som den religiösa familj vi är har vi förstås tagit fram krubban också. Det här året med lite sci-fi tema i form av R2D2. även djävuls-barba lurar på sidan av ängeln, men vi vet ju alla att det lilla barnet i krubban besegrade det onda.... men det är en annan historia som vi återkommer till i påsk!


Kommentarer

T:

Jag gillar tanken på R2-D2 vid krubban. Har funderat på varför dom inte kunde stanna och lära ut tekniken att rita och skriva när dom ändå vär här. Rymdgubbarna. Då hade det varit lite kul med religion om det fanns lite coola orginalritningar på deras skepp, dräkter och andra saker. Och texter om deras syfte, skäl, mål och mening med att besöka oansenliga lilla jorden. Eller.. Ja.. Vi skulle ju sticka direkt om vi hittade liv på nån annan planet..

Slutflummat för idag. God natt.// T

2009-11-28 @ 03:18:50

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.