Pur lycka
Det finns de som känner pur lycka när de promenerar i skogen eller joggar med pannlampa.

Själv kommer jag i extas när jag öppnar ett paket från en vunnen Traderaauktion med tre skitsnygga tröjor som jag fått för den nätta summan av 50 kronor.Mitt nästa mål är att finna lycka av att röra på mig, istället för att konsumera och glädjas över materiella ting. Men när man handlar begagnat så är man väl en bit på väg iallafall?Kommentarer

Markattan:

En mycket god bit på väg, nästan framme, om du frågar mig.Markattan, alltid optimist och inte ett dugg avundsjuk på ditt kräftätande...

2009-09-24 @ 19:33:10
Tina:

Halva inne, helt klart säger jag som känner mig EXTREMT träffad vad gäller detta med pannlampan.... Njut av Gränna-kräftorna! Disevidåkräftorna ligger i vår frys och bara väntar på att slikna ner i Furmanska magar någonannan dag än imorgon =)

2009-09-24 @ 21:48:19
fru furman:

Hihi, ja Tina, det kan nog ha varit så att jag hade dej i åtanke....Jag är avundsjuk på dej att du finner glädje i sån där. Vad heter det?..... Motion i naturen ja! Men jag är på G, jag gick 6 km i lördags! Jag ser fram emot en träff hos er med eller utan kräftor. Kram!

2009-09-24 @ 21:58:17
fröken Elin:

Tina, Disevidåkräftorna är fina i år, det kan jag meddela från säker källa!

Du Furman, kan jag titta in en snabbis imorgoneftermiddag? Innan svärföräldrarna. Jag har en sak till Matilda (för att hon var så gullig i somras och kom med present). Den saken bör des bort innan den blir för gammal! Sen kommer jag naturligtvis ha något till födelsedagsbarnet, det blir lite konstigt annars liksom:

"Hej Filippa, grattis på fördelsedagen, här har jag en grej till Matilda!"

2009-09-24 @ 22:47:59

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.