Aj aj aj
Hej.

Jag ramlade på en isfläck igår när jag skulle hämta barnen från dagis och har nu ett blått arsle samt hjärnskakning. Mitt huvud känns som Astrosmurfs. Och man ska inte titta på TV eller sitta vid datorn då har jag fått veta. TV har funkat bra (6 timmar Jane Austen-film) men det här med datorn var inget bra. Jag blir yr och illamående av det. Därför skriver jag inte mer än så här.

Det är därför, jag lovar!


Kommentarer

The Smokestoner:

Ahhh. Jag trodde på en hjärnskng... Du så "lite" matt ut... Jag kunde kört er hem. Gick det bra hem då... Men du hade fin färg i ansiktet, men lite panik. Hoppas allt går bra och varva Austin med lite annat annars blir det lite jobbigt. Nästa gång så kör jag dig och barnen hem, eller det blir ingen nästa gång, bäst för alla.

2010-02-10 @ 00:08:46
Furman:

Nej tack nu har jag slagit mig klart för det här året, värre huvudvärk har jag aldrig känt. Men klantar jag mig igen så skjutsar du oss alltså? Du har inte funderat på Smokestone Taxi AB?

2010-02-10 @ 11:10:14
Markattan:

Det där ska du vara försiktig med. Hjärnskakningar kan ge permanenta skador, även om det inte är det vanligaste. Vila, vila och vila är det som gäller. Det finns erfarenhet av det i familjen och fy tusan för att drabbas av hjärnskakning.Var rädd om dig och ge hjärnan tid att läka ordentligt. Inga duktigheter nu va!Markattan, som alls inte vill skrämmas

2010-02-10 @ 11:29:56
Åse:

Uhhh... ja mannen sa att du såg helt groggy ut. Han lät uppriktigt orolig.... och wow jag ser han lagt sin första kommentar redan... imponerande.. tat lugnt nu och man kan INTE få förmycket Jane Austen... vill gärna låna hem några

2010-02-10 @ 16:44:34
Furman:

Du är så välkommen att låna ur mitt Austenbibliotek Åse! Jag har en hel del...

2010-02-10 @ 18:00:17
Tigerlilja:

Men - ta det väldigt lugnt nu! Så lugnt man nu kan med en myllrande familj runt...

2010-02-10 @ 19:20:27

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.