Helgens hä-hä-händelser.
Helgen inleddes med ett discokalas i vårt vardagsrum. 18 barn snurrade runt i den mest speedade danstävling jag sett. Sedan åkte vi iväg för en sen middag på fredagskvällen och på hemvägen kör vi över ett lastbilsdäck som spräcker kylaren och typ allt annat som sitter i fronten på en Renault.Lördagen gick i humorns tecken. Jodå förstår ni. Hembygdsföreningen bjöd på en resa till Linköping för att se "Hal som en ål" en sån där springa-i-dörrarna-fars. Det var älskare till höger och vänster som gömde sig i köket, under sängen och i badrummet. En massa tokiga missförstånd. Publiken skrattade sig fördärvad åt alla lustigheter. Och jag skrattade åt publiken. Det fanns en kvinna längre bak som måste haft Tena inkontinensskydd i trosan för annars kan man inte skratta så mycket och så obekymrat i så många timmar. Det fanns även en herre framför oss som skrattade "hä-hä-hääää" så han nästan kiknade. Själv kunde jag inte ens fnissa åt annat än just publiken. På slutet av föreställningen kom specialstjärnan, dragplåstret: Tina Leijonberg. Ja det var grejer det.


Ser ni gubben i svart skjorta? Det var han som skrattade "hä-hää-häää".

Nu sitter jag strandsatt här hemma med grabbarna och kan inte göra annat än jobba hemifrån. Uppgiften är att planera inför konfirmationslägret i april. Vi ska till Köpenhamn. Tips mottages tacksamt.
Kommentarer

fröken Elin:

Tur att de där kalasbarnen är så goa. Det måste bero på deras trevliga fröken.

Var i all världen låg detta lastbilsdäck och framförallt, VEM hade lagt dit det?

För vi har en massa skräp vi kan lämna hemma hos den skyldige.

2010-02-01 @ 17:01:36
Borgar-Pappa:

Tips för aprilresan: skippa Köpenhamn och åk till Lubeck!

Hälften så dyrt, dubbelt så roligt!

2010-02-01 @ 19:28:48

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.