Rätta svaret på Gissa artisten!


Många har sagt Christer Lindarw, och det var ju jättekul, tack så jävla mycket. Det är ju verkligen smickrande att vara lik en 57 årig transa.

En del tänkte på Plupp och Skogsmulle. Väldigt få hade brains till att förstå min ledtråd "den som först kommer med rätt svar vinner en DVD med BJÖRN GUSTAFSSON". Fröken Elin var den enda som förstod, men så är hon ju lärare med, och det vet vi ju alla att lärare är kloka och snabbtänkta. Typ.


Kommentarer

Marie:

Poletten trillade ner lite långsamt här men den trillade... men då var min gissning redan förbrukad :(

Grattis till den något mer snabbtänkande fröken E!

2010-09-07 @ 16:26:38
Den hemska tvillingen:

Fast nu var ju uppgiften att gissa artisten ENDAST med ledning av din frisyr!!! Och jag vidhåller att du är mer lik Lindarw (landets snyggaste kvinna) än Björn! Men grattis till Elin.

2010-09-07 @ 16:32:27
Elin - Bondmora:

Hurra för mig!!!! /fröken Elin

2010-09-07 @ 17:09:06
marcela:

Självklart förstod jag den kopplingen också, lärare som man är...ville inte förstöra nöjet för alla icke-lärare till att få chansen att vinna. Du vet ju att jag är lite inaktiv med datorn, läser mest vad alla andra skriver men ibland måste man ju bidra med nåt själv så nu har jag lagt in en bild på Celina på facebook. Kom snart och hälsa på. Kram till er alla.

2010-09-08 @ 13:13:32

Kommentera inlägget här:

Hörrni, skriv något klokt!


Namn:
Kryssa i här så kommer jag ihåg dig. Tror jag.

Mailadress: (publiceras inte)


URL/Bloggadress:


Ibland kan tekniska omständigheter hos Blogg.se göra att din kommentar inte publiceras förrän efter några minuter, bara så du vet.